Karaj receptek

Rántott hús

A karaj a sertés egyik legszárazabb húsa, de néhány fortéllyal sokat javíthatunk ezen. A legtöbben a karajból rántott húst készítenek, lássuk ennek receptjét.

Rántott hús

 

Hozzávalók

 

Személyenként 2 szelet csont nélküli karaj

liszt

zsemlemorzsa

2-3 tojás

1-2 evőkanál tejföl

fűszerek: só, bors, rozmaring, fokhagymagranulátum

olaj

 

Elkészítés

 

  1. A hússzeleteket nem túl vékonyra kiklopfolom, a szélein az ínt bevágom.
    Egy kis tálkába olajat öntök és egy kenőecset segítségével bekenem a szeleteket. Ezután fűszerezem, majd ugyanezt megcsinálom a másik oldalával is. 2-3 órára hűtőbe teszem.
  2. A felvert tojásba belekeverem a tejfölt, ettől ropogós lesz a panír.
  3. A szokásos módon bepanírozom a hússzeleteket (liszt, tojás, zsemlemorzsa), majd bő, forró olajban kisütöm.

 

Sült krumplival, salátával tálalom.

 

forrás: pixabay.com

 

Jó étvágyat kívánok!

Címkék: ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. A konyha ördöge says:

    Kedves Egészségtudatos,

    Köszönöm a kedves szavakat!

  2. Egészségtudatos says:

    Szuper bejegyzés, gratulálok hozzá szívből. Javaslom megnézni a https://keto-diet.blog.hu/ oldalt.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!